NOUSEVA Ranskalainen lupaus Gabriel Obertan laittaa Nanin ahtaalle taistelusta pelipaikoista Unitedin vasemmalla laidalla.

Kesän yllätyshankinta Bordeauxista näyttää olevan 3 miljoonan punnan kesän superostos Sir Alexilta.

Nani on epäonnistunut voittamaan United kannattajat ja kriitikot puolelleen, tultuaan Sporting Lisbonista 18 miljoonan punnan kaupassa vuonna 2007.

Portugalilainen laituri toivoi Cristiano Ronaldon lähdön avaavan hänelle oven, mutta 10 aloitetun pelin jälkeen, hän ei ole ottanut vakiopaikkaa avauksesta.

Nyt 20-vuotias Obertan hamuaa samaa pelipaikkaa, toivuttuaan loukkaantumisesta, jota hän on parannellut saavuttuaan Ranskasta.

Vaikka ex-United puolustaja ja ranskalainen legenda Laurent Blanc oli yllättynyt Fergien päätöksestä ostaa Ranskan U21 maajoukkuepelaaja, joka pelasi hänen alaisuudessaan Bordeauxissa, Obertan on jo vakuuttanut United kannattajat.

Vaikka Nani aloitti Blackburnia ja CSKA Moscowaa vastaan, hän ei ollut kokoonpanossa Chelseaa vastaan Sunnuntaina ja Obertan tuli vaihdosta, ja oli vakuuttava. Aivan kuin hän oli tehnyt edellisessä Champions League pelissä CSKA:ta vastaan.

"Neljä kuukautta odottelua ja lepoa, olen todella odottanut innolla urani alkua Manchester United pelaajana," Obertan sanoo.

"Halusin olla osa joukkuetta, osa ryhmää, ja olla mukana peleissä. Joten nyt tuntuu todella hyvältä.

"Aluksi haluan olla vain osa joukkuetta, olla ryhmässä joka matkustaa kaikkiin peleihin, ja saada muutamia minuutteja joka pelissä

"Sitten jos jatkan kovaa työntekoa ja näytän mitä osaan tehdä, minulla on päämäärä. Joten miksi en yrittäisi olla vakiokasvo joukkueessa? Ehkä tarvitsen vuoden siihen, mutta toivottavasti pystyn siihen."


Lähde The Evening News