"Manchesterin pelaajat protestoivat paljon. En tiedä miksi. En pidä siitä." -Carlo Ancelotti

 

En tiedä kuinka paljon Chelsealla on varaa puhua muiden reaktioista?

John Terry sanoi aikaisemmin että hän 'rakasti' Didier Drogban törkeää ja asiatonta käytöstä Chelsean ja Barcelonan välisen Mestarienliigaottelun jälkeen. Muistatteko vielä? Hänet piti repiä tuomarin luota, ennen kuin hän melusi ja huusi "it's a fucking disgrace!" tv kameraan. Jos Chelsealla on tämänlainen kapteeni, jonka mielestä tällainen käytös on asiallista.. onko se ihme että Chelsea-pelaajat ovat huonoitenkäyttäytyviä pelaajia Valioliigassa?

Jo siitä asti kun Jose Mourinho astui Chelsean peräsimeen vuonna 2004, Chelsea oli saanut eniten rangaistuksia Valioliigajoukkueista, sen takia ettei seurajohto/valmentajat ole saaneet kontrolloitua pelaajiaan.

Kesäkuu 2009 - Syytetty ja määrätty maksamaan sakkoja £85,000 reaktiosta Mestarienliigan semi-finaalin tasapelissä.

Marraskuu 2007 - Syytetty ja määrätty maksamaan sakkoja £40,000 reaktiosta Michael Essienin ulosajoon.

Lokakuu 2007 - Syytetty reaktiosta John Obi Mikelin ulosajoon. Pelaajat piirittivät tuomarin ja John Terry yritti repiä punaista korttia tuomarin kädestä (josta John Terry ei edes saanut henkilökohtaista rangaistusta!). Sakkoja määrättiin maksettavaksi £30,000.

Maaliskuu 2007 - League Cup finaalissa Arsenalia vastaan kolme pelaajaa ajettiin ulos kentältä ja rähinä oli valmis jälleen. Sakkoja määrättiin £100,000.

Toukokuu 2006 - Sakkoja £10,000 reagoinnista William Gallasin ulosajoon.

Huhtikuu 2006 - Syytetty Chelseapelaajien vihaisesta reaktiosta ex-United pelaaja Ronnie Wallworkin rikkeestä Chelsea - WBA pelissä.

Ancelottin pitäisi perehtyä oman seuransa historiaan, ennen muiden reaktioiden kommentointia.

Lähde RoM