Olipa peli.

United hallitsi ottelua, loi paikkoja - mutta viimeistelystä puuttui terävin kärki. Tosin Chelsea ei yrittänytkään pelata, vaan lähti alusta asti selvästi hakemaan 0-0 tasatulosta ja näinollen yhtä pistettä.

En yleensä ota kantaa tuomarien toimintaan, mutta nyt taitaa olla pakko - Atkinsonin tuomaritoiminta oli säälittävää, jopa ammattitaidotonta.

7 mins: Anderson antaa Rooneylle upean syötön Chelsean hitaahkon puolustuslinjan taakse, mutta avustava nostaa lippunsa paitsion merkiksi, Rooney olisi päässyt yksinläpi Cechiä vastaan ja hidastuksesta paljastuu että tilanne ei ollut lähimainkaan paitsio. Surkea tuomio, tilanteen näki jo tv-kuvastakin,että kyseessä ei ollut paitsio.

13 mins:  United hallitsee. Rooney syöttää pystysyötön Valencialle, joka haastaa John Terryn. Chelsea kapteeni on ongelmissa United laiturin nopeuden kanssa, ja kömpelösti rugbytaklaa paidasta repien Valencian maahan. Selvä rangaistuspotku. Ihme etteivät United pelaajat protestoi päivänselvän rangaistuspotkun hylkäämistä?

38 mins: United pelaajat eivät ole tyytyväisiä. Terry makaa maassa loukkaantuneena (kuten niin usein) ja Chelsea jatkaa pelaamista, pelaamatta palloa rajojen ulkopuolelle. Ja kun United voittaa pallon takaisin, Atkinson puhaltaa pelin poikki, että Terryä päästään hoitamaan. Peliä ei olisi pitänyt puhaltaa poikki missään tapauksessa, häpeällistä.

63 mins: Ivanovic ja Giggs törmäävät, ja tällä kertaa Martin Atkinson odottaa kunnes pallo on ulkona pelistä, ennenkuin antaa pelaajien saada hoitoa. Aikaisemmin hän puhalsi pelin poikki, kun Terryä "sattui". Järkeä? Ei.

73 mins: Drogba makaa kentän pinnassa "Platoon"-elokuvan hengessä suorittamansa näyttelytyön jälkeen. Evans meni puskemaan palloa pois omalta alueeltaan, Drogba juoksi suoraan päin Evansia. Drogba myös sätki maassaan, aivan kuin olisi saanut kohtauksen. Tuttua tältä Valioliigan draamakuningattarelta. Heti kun hän saa keltaisen kortin Martin Atkinsonilta, kipu loppuu yllättäen ja Drogba on taas täysissä sielun ja ruumiin voimissa, bravo.

75 mins: Järjetön tuomio, Chelsealle puhalletaan vapaapotku Ashley Colen upean tiikerihypyn jälkeen. Lampard antaa vapaapotkun, jonka Terry puskee sisään. Hidastuksesta käy ilmi että Drogba on tilanteessa paitsiossa, ja hän vaikuttaa peliin hämäten Van Der Sarta. Tilanteessa myös draamakuningatar D.Drogba repii Wes Brownin maahan, mutta Atkinson ei näe tilannetta kunnolla huonon sijoittumisensa takia. Häpeällistä tällä tasolla, ehkä Veikkausliigassa - mutta en uskonut että myös Valioliigassa tällaista voisi tapahtua.

80 mins: Atkinson sormi suussa jälleen. Carvalho rikkoo törkeästi Rooneya ja juoksee pallon kanssa kohti United maalia, vaikka vihellys on jo tapahtunut. Evans yrittää pysäyttää Carvalhoa pelaamasta aikaa (joka oli Chelsean ainoa tapa pysäyttää Unitedin jatkuva vyörytys). Keltainen molemmille!

85 mins: Fletcher protestoi Carvalhon törkeää taklausta, josta Kalju-Portugalilainen olisi pitänyt ajaa kentältä, Atkinsonilla ei riitä hermokontrolli näin suureen otteluun, se on tullut selväksi jo tähän mennessä.

Olen seurannut jalkapalloa koko pienen ikäni, ja tämä jää mieleen yhtenä surkeammasta tuomaritoiminnan osalta.

Painostus Unitedille 54-46 vieraissa.

Vedot Unitedille 11-9

United hallitsi kenttätapahtumia mielinmäärin, ja tämänkin oikeusmurhan jälkeen uskon että Chelsealla ja sen ikälopulla keskikenttäryhmityksellä ovat vaikeat ajat edessä.

Tällä hetkellä mieleen tulee vain yksi sana, RYÖSTÖ.